Veterinären ringde

De ringde från djursjukhuset och berättade att Valle har redan piggnat till av droppet och de gav honom Cerenia mot illamående. Då hade han kikat lite på maten, men inte ätit något. Efter nån timme tyckte de att det var dags att ge Mirtazapin, det som höjer aptiten, och han har redan ätit litegrann. Så nu får han vara kvar till imorgon och sen får vi prova igen hemma och jag kommer att ge honom vatten så jag har koll på hur mycket han dricker och då slipper han ju, om han inte vill dricka mer förstås. Sen hoppas jag att jag ska kunna ge honom Mirtazapin hemma utan att han spottar eller skummar ut det, för då kommer han att äta här hemma också och får han i sej kortison så är det också aptitretande. Då klarar han sej hemma över julhelgen – då det är ännu dyrare än en vanlig helg till och med att ha honom inlagd – och ifall han måste läggas in ännu en gång så blir det på en vardag och nästan halva priset. Men nu ska han bli bra! Jäklar, om jag så ska tvångsmata honom!

20191222_052321 (2).jpg

…han har legat inne i sex timmar och redan börjat äta…halleluuuja!!…  QueenHappy

2 thoughts on “Veterinären ringde

 1. Alltså..jag verkligen lider med er nu och förstår hur jobbigt det är. 🙁
  Jag hoppas verkligen att han återhämtar sig och blir frisk snart och får leva frisk.
  Men jag förstår också att svåra beslut ibland måste tas för djurens skull så dom slipper lida.
  Nu siktar vi och håller alla tummar och tår för att det vänder och blir bra i alla fall.
  Kram och massor av krya på till lilla Valleman. <3 <3 <3
  Och styrka till er <3 <3

  1. tack ♥
   Ja jag ger det en chans till, tredje gången gillt, du vet…men sen får det vara bra…han ska inte lida mer, det är bara det att man tänker att “tänk om det hade fungerat om jag bara gett det ett par dagar till” så man vill prova igen, men vi vet att blir han inte bättre efter det här så måste han få slippa lida mer…sen är han ju gammal oxå, så han kan ju bli frisk från det här å nåt annat tar vid så det kan ju bli en ond cirkel bara…nåja, jag hoppas det går vägen nu, annars får han gå till de sälla jaktmarkerna =(

Leave a Reply