Älskar alla lika mycket

Jag har faktiskt tid över för de andra två också. Det är inte så att jag helt glömt dem, om än jag är mest med Valle nu, men det är för att han kräver min uppmärksamhet just nu och då får alla andra acceptera det. Och det gör de ju. Varken Alma eller Vilma klagar. De är så glada och tar tacksamt emot när jag lägger ner tid på dem. Det kan vara att jag sätter mej ner med dem och leker lite, kelar lite och kammar och ja…bara är med dem lite. Det passar jag på och gör när Valle sover. Och det gör han ju väldigt mycket nu.

20191222_114751

Men då man inte skriver om det så är det ju lätt att tro att det inte görs. Och kanske saknar ni lite Alma och Vilma bilder så här kommer en på dem tillsammans. Och lite rörliga bilder kan jag bjuda på med.


…de är så fina…alla mina små håriga barn…älskar alla lika mycket…  kc3a4r1

5 thoughts on “Älskar alla lika mycket

 1. Katter klarar sig alltid. Det är tur att dom inte är som hundar i det fallet, att dom ständigt måste ha “flockkontakten” utan mer egna och så har dom ju varann, Alma och Vilma. 🙂
  Alma har ju vuxit jättemycket ser jag. <3
  Så när Valle är frisk kan man gott släppa ihop dom och få göra upp om det så behövs.
  Skönt att det går åt rätt håll för lillgeubben.
  Kram till er alla och en extra till Valleman <3

  1. jo det är ju tur det =)
   Alma växer så det knakar, hon går nog om Vilma som är så liten och puttinuttig ♥
   Valle känns ännu mjukare idag å blir piggare för varje dag, det känns helt fantastiskt bra! Det kostade, men det är ju undanlagt just för honom eftersom han inte är försäkrad, så det var då tur att de räcker…det var ju ingen obotlig sjukdom och han har inte nära till nån njursvikt eller annan åldersrelaterad sjukdom så det är klart han ska få en andra chans =) men det är sååå många som tycker jag är galen, en del tillåmed lite förbannad, så man vill ju knappt nämna honom till folk längre…en kvinna på jobbet tyckte att vi skulle ta bort Valle redan innan han blev sjuk, för att han var elak mot Alma….när jag visade en bild på honom sa hon “jahaaa, du låter dej luras av hans utseende”,..som att det är för att han är så söt som jag har svårt att avliva honom…nu när han blev sjuk var det ännu större anledning att ta bort honom å när jag nu sondmatar honom så tycker hon att jag är en djurplågare…å när jag visade en bild på när han har tratt på huvudet sa hon “jaha å nu ska han tvingas bära en sån oxå”…hon är heeelt sjuk i huvudet. Jag bidar min tid å sen, när han är frisk, ska jag visa en bild å säga att den här vackra, pigga, glada katten får nu uppleva en sommar till å säkert fler efter den när man behandlar istället för att avliva…
   Jisses om hon fick se alla filmer på YT där de visar döende djur som de räddar livet på…hon skulle dö av allt djurplågeri =D
   Ha det så fint allihop ♥

 2. Man ska inte bry sig om vad andra säger.
  Så länge han inte lider och tvingas till sång han inte vill, så är det ju bara att göra allt för att hjälpa honom. Dom visar så tydligt ändå när det är slut och då hjälper man dom att sluta sitt liv utan plågor.
  Veterinärerna brukar kunna vara duktiga på att hjälpa till och säga också när den gränsen närmar sig , fast dom gör det ju på ett finare sätt. Dom vet när det är dags. 😉

Leave a Reply