Mysigt även utan gran

Visst hade det varit det ultimata att få ta fram min fina gran, jag älskar ju den, men det är mysigt ändå. Jag har ju lite extra stjärnor i fönstret istället.

20191207_115159

Köpte en gran till bubblan också, att ha på taket. Försökte dölja surfingbrädan och livbojen, men det gick sådär. Nåja, det blev fint ändå.

20191207_115145

Lite julkänslor börjar jag få. Jag myser mer nu när Valle mår bra också. Det är ju aldrig kul när man oroar sej över något. Och ännu bättre hade det varit om alla kom överens så man slapp hålla på och stänga in någon i tid och otid, men vi börjar ändå vänja oss och Valle har inte protesterat mer. Det var nog ingen protest heller överhuvudtaget, det var nog att han var sjuk. Första gångerna kan det ha varit en protest, men här på slutet, när det blev oftare, så berodde det nog mest på att han hade ont och mådde illa, för sen han kom hem har det inte hänt en enda gång till.

20191207_115129

Här kommer en lite bättre film på mitt mys i vardagsrummet.


…och julklapparna är färdiga och inslagna, julbaket har jag tid till, så ingen stress här…  present

Leave a Reply