Ångrar att jag inte fotade

Vi har kommit in på mitten av augusti. Vädret bjuder på lite mer höstliga inslag. Björkarna utanför fönstret har allt fler gula löv och temperaturen är ungefär 13° C här uppe i Norr.
Igår var vi till mamma och hälsade på. Vi tittade på gamla hemvideofilmer där bland annat jag sjunger lite karaoke och sen är det jag och stora storasyster som uppträder lite, och som jag skrattade. Vi är inte kloka nånstans alltså!
Alma fick följa med så hon inte skulle vara ensam så många timmar. Hon måste även vänja sej att vara borta så man kan ta med henne vid behov, utan att hon är så skvätträdd, hon är så harig den lilla kattan.
Innan vi åkte stannade Håkis på McDonalds, för han var hungrig. Inte den godaste maten, men han blev mätt för 20 kr. Billigt och bra.

Himlen bjöd på dramatik, som jag älskar, och vädret bjöd både på sol och regn. En ganska skön söndag, på min ära.

…tog inga bilder hos mamma, vilket jag ångrar nu, jag borde iallafall ha fotat tv:n när jag och Disa uppträdde…kanske en annan gång… 

2 thoughts on “Ångrar att jag inte fotade

Leave a Reply