Ryktväska och hallon med glass

Håkis överraskade mej med en sån här fin ryktväska att ha mina stickningar med tillbehör i. Eller också var det jag som ville ha en och tvingade honom att betala.
Nåt av dem var det.
Jag såg nämligen i en videopod att det var en som köpt en på Biltema och hade alla sina stickgrejor i och jag tyckte den var så fin och praktisk.

Man rymmer lätt stickningen och garn i den. Sen har den ju alla fickor runt om där man kan förvara sina ändstickor, kablar, strumpstickor, flätstickor, nålar, måttband, stickmarkörer, ändstoppar, saxar, virknålar, stickmönster, anteckningsblock och allt vad man behöver till ändamålet, sen kan man ju även ha lite godis, en dryckesflaska…whatever man vill ha med sej. Det är ju jättebra!
Och jag kan ha en stickning i den med alla tillbehör och så tar jag bara väskan med mej när jag ska bort. Om jag har fler projekt på gång så får ju de vara i korgarna. Jag behöver ju inte ha med mej mer än ett projekt åt gången när jag åker iväg den korta stund jag är borta. Jag är så nöjd med den och det var så fint med brunt och rosa ihop.

Vi åt glass med hallon från trädgården, jättegoda, men man får slänga en hel del. De blir så fula av hallonmaskens invasion. Nästa sommar måste vi bekämpa innan blomning.

Meanwhile hängde Alma över bordskanten och försökte psyka Snoddis.

…ja, men hon är ju söt ändå, den lilla knasbollen… 

2 thoughts on “Ryktväska och hallon med glass

Leave a Reply