Torsdagsblogg

Dagen började med regn, vilket innebar nya regnjackan på, för nu var det även kallt nog. Igår regnade det också och jag har alltid fått gå i regn och rusk från grinden till mitt jobb, ca 800 meter tror jag, men så klart, när jag har min nya regnjacka som jag har velat prova så länge nu, så naturligtvis stannar en och frågar om jag vill ha skjuts. Jag tackade nej och han måste ju undra om jag är riktigt klok.
Nåja, det är jag ju inte, så vad spelar det för roll om han får veta det.

Men det skingrades lagom till jag slutade och det blev strålande sol, om än lite maffiga moln dröjde sej kvar på himlen, till min stora glädje.

Jag gick och satte mej på balkongen direkt när jag kom hem och Alma gjorde mej sällskap. Jag somnade en liten tuppis med henne hopkurad tätt intill samtidigt som jag lyssnade på Rysarpodden, där de tar upp en massa olika fall, lösta som olösta. Riktigt bra, faktiskt. Inte gör det nåt att man somnar, det är ju bara att spola tillbaka eller börja om från början om man vill.
Fick sms om att jag har paket att hämta, så det ska jag göra efter att Håkis har åkt hem. Han kommer väl strax och då ska vi äta middag, pasta och vegofärs i ädelostsås med purjotäcke, rester från igår. Supersmarrigt! Den här färsen, Anammas, är godare än riktig köttfärs när man har i lite köttbuljong. Sååå gott, så gott!

…lilljäntan med vackerögonen… 

Leave a Reply