Bye bye 10-talet

fullfartmot2020

Nu säger vi adjö till tiotalet och hej till tjugotalet. Ännu ett decennium har passerat. Herre min skapare vad tiden går fort!

Det här årtiondet har jag bland annat köpt moppe och tagit AM-körkort. Jag hann med att säga upp mej och börja på annat jobb, som jag också slutade och började på ännu ett nytt, som jag också slutade för att börja på där jag är nu. Det har renoverats och donats. Och vi har varit på bröllop, dop och begravning. Och vi har gjort om möbler och vi har snickrat.  Och vi förlorade en fyrfota vän och adopterade två nya. Vi reste till London. Jag bröt foten. Jag klippte håret och lät det växa ut igen. Och så slutade jag äta kött.

Ungefär så har mitt årtionde sett ut. Om jag har utelämnat något så är det för att jag inte orkar sitta och gå igenom alla år. Och själv kommer jag inte ihåg mycket. Såna gånger är ju bloggen väldigt bra att ha. Men det är nog inget viktigt ändå. Vad jag vet. Hoppas jag.
*Blir nervös att jag glömmer nåt stort*

Nu blickar vi framåt mot 20-talet. Undrar vad det har att erbjuda. Säkert både glädje och sorg som alla andra tider. Det kan ju aldrig bara vara bra. Men vi får hoppas på att det är väldigt bra mellan varven. Jag är taggad, är du taggad?

12-2-clock-png

avdelare_thumb6b

Leave a Reply