Lite sånt som jag tänker på

Idag jobbade jag till tio. Ingen lång dag med andra ord. Jag sa ju tidigare att jag jobbar till halv tio, men det var fel. De hade satt ett ställe på fredagar, men jag brukar ta det på torsdagar, så det var tur att jag kollade om de inte har slut med semesterstängningen nu. Det hade de så jag gick dit idag då.

Solen skiner idag med. Härligt! Å det är så mysigt att ströva omkring på stadens gator. Fast jag får ju inte ströva riktigt hur jag vill, måste ju hålla mej till sträckan mellan mina ställen, men det är bra att jag har jobbat i sommar så jag har fått komma ut i civilisationen lite. Jag får någon form av lappsjuka, eller vad jag ska likna det vid, när jag är på ranchen en längre tid.

20170803_071716

Jag är egentligen en stadsmänniska. Jag älskade att vara i Stockholm å London. Fast jag vet inte om jag skulle vilja bo där…? Det känns inte riktigt som det, men säkert har jag fel. Jag skulle förmodligen trivas som fisken i vattnet om jag bara flyttade.

20170803_071724

Men det är inget som jag tänker göra. Jag ska nog stanna här uppe, trots att jag ibland kan bli så trött på det här plejset. Men det är ju bara tillfälligt, sen går det över å jag älskar mitt Luleå igen.

20170803_071655

Sen så gillar jag ju min lägenhet. Den är så mysig. Jag sitter å tittar på hus å hoppas hitta nåt som jag skulle kunna köpa, ett gammalt skruttigt ett från sekelskiftet, inte alltför långt från stan, men så när jag tänker efter har jag ju det allra bäst som det är nu. Varför leta annat?

20170803_071846

Från det ena till det förtifjärde…den här fasadmålningen, som jag visade i vintras, nu försvinner den. De ska bygga ett bostadshus ihop med den här byggnaden å ska väl börja snart, ser det ut som. Hoppas de försöker efterlikna den här i möjligaste mån, jag förstår ju om de inte kan göra det lika vackert, men lite finare än alla andra betonglådor som växer upp överallt. De är sååå tråkiga!!

20170803_071955

…nu ska jag ut i solen…ses sen…  mys

2 reaktioner på ”Lite sånt som jag tänker på

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s