Lussefika

Mums, det var gott med lussebullar å pepparkakor. Å julkalendern har vi följt från dag ett. Det är nog den bästa som visats hittills. Så välgjord å lagom spännande. Jag tycker att det ska vara mer såna där feelgood barnprogram. Jag tycker det visas alldeles för mycket elände. Tycker barn om sånt? Jag tror inte det. Men jag kan ju ha fel.

I alla fall så har vi missat Lucia på tv. Jag brukar alltid titta, det påminner om när man själv var med i skolkören å lussade för hela skolan, men i år blev det inget. Fast det räcker ju med fika. Å julkalendern. Jag fick ju höra lite luciamusik på radion. Jag nöjer mej med det.

dsc_0067

…sov så gott nu i Lucianatten…nu ska då jag göra mej klar för sängen…nattinatti…lucia

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s