Några timmar senare

Åh så det är härligt! Hoppas jag får ledigt där nästa vecka Å hoppas i så fall att det är lika fint väder då.
Rabarbern växer så det knakar. Nästa sommar ska vi fixa till gången till huset. Alla stenar ska bort nu i sommar å ersättas av jord så gräset får växa till å sen ska vi göra ”stenplattor” av cement å rabarberblad å lägga ut. De här bladen är ju riktigt stora så det kommer nog bli hur bra som helst. Så himla gulligt!

20170803_114527

Blommorna i träbaljorna är fortfarande så fina. De bara blommar å blommar. Inte behöver man gå å plocka bort de döda för att det ska blomma mer heller, den bara sköter sej själv å är så fin som helst. Kan man annat än älska det?

20170803_114752

Nektarinerna är jättegoda nu. Det är nog säsong för dem. Det måste läggas på minnet, för det är inte kul att få sura stenhårda nektariner.

20170803_115434

Satt å läste en stund i solen. Har precis börjat med Kristina Sandbergs trilogi. Att föda ett barn är första delen. Man får följa tjugoåriga Maj som gifter sej på 1930-talet. Precis sånt som jag gillar. Sättet hon skriver på är lite ovant, men är ändå lättläst å man kommer in i det fort. Jag tror jag kommer gilla dessa böcker.

20170803_121158

Vilma höll sej i skuggan. Det blir himla varmt där på altanen. Man orkar sitta en stund, sen måste man upp å vandra ute i de fläktande vindarna lite. Tur vi har rottingmöblerna i skuggan så man kan sätta sej där å svalka sej lite.

20170803_121435

Vi gick på vår sedvanliga promenad, men det var nästan för varmt. Det blåser, men ganska varma vindar så de fläktade bara för att man var lite fuktig i huden.

20170803_125642

Parksallaten sprider sej utanför tomten, på andra sidan häcken, men så länge den bara håller sej där så gör det inget. Kommer den inkrypande innanför tomtgränsen måste vi åtgärda å ta bort eländet. Men nog är det synd på en så fin blomma.

20170803_120140

Valle å Vilma kom å välkomnade oss när vi kom tillbaka. De blir alltid lika glada. Precis som hundar.

20170803_133824

Å alltid när man klappar Valle så kommer Vilma å vill oxå bli klappad. Å sen är de så goa med varandra oxå. De gnider sej mot varandra precis som lejonen gör, för att känna tillhörighet. Flocken är samlad. Så himla gulligt  mys

20170803_133856

…de börjar bli långhåriga igen…kanske man hinner klippa en gång till innan vintern?…  mys   

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s