Onsdag hela dagen

Idag jobbade jag till halv ett. Jag har fått lite extrajobb i receptionen igen för lunchavlösning den här veckan å kan bli längre oxå. Men jag har sagt att torsdagar kan jag inte, för då slutar jag så tidigt. Jag har bara tre timmar å börjar redan halv sju. Varannan torsdag har jag ett ställe till, men bara en halvtimme så då slutar jag tio å ska vara i receptionen halv tolv. Det vill man ju inte gärna vänta till, så torsdagar får nån av arbetsledarna ta det.

Fint väder idag. Varmt, men det blåser en fläktande bris, så det är riktigt härligt. Vi åkte till ICA-Maxi efter jobbet å sen var det full fart mot ranchen.

20170802_134421

Förutom en massa mat köpte jag nya sockor. Det finns ju de som tycker att sockor är det tråkigaste man kan handla…nej, säger jag, det är så kul. Älskar sockor jag. Å hittar jag såna här söta kan jag inte låta bli.
Nu vet väl alla vid det här laget att jag har en socklåda som knappt går att stänga, så full är den, men lugn bara lugn, det har gått hål i en del å nån håller på att gå sönder, så jag behöver faktiskt byta ut.

20170802_164116.jpg

Sen fikade vi lite å därefter gick vi på promenad.

20170802_150144

Vi gick över på andra sidan E4:an å där såg vi några söta små får, som blev helt förskräckta av vårt besök å höll sej på behörigt avstånd. Men fina var de.

Molnen ser mer oroväckande ut än de var. Det var sol hela vägen å varmt så ini…meeen vi klagar inte! Det är så skönt med sommar!

20170802_151418

Jag gillar när det är lite dramatik i himlen så det får gärna vara såna här snygga moln så länge de inte lägger sej framför solen, mer än bara för en liten stund då.

20170802_151502

…kan förövrigt belysa att jag hade kläder på överkroppen…värmen till trots…  le

2 thoughts on “Onsdag hela dagen

Leave a Reply