Spruta och taggig kompis

Idag ska jag gå och ta andra sprutan av Covid-vaccinet. Hoppas jag inte blir sjuk av det. Alla blir ju inte det. Håkis kände inte av nånting så jag tror ju inte att jag gör det heller, faktiskt, men man vet ju aldrig.

Han kom alldeles precis in genom dörren och vi ska strax äta hemgjord pizza som jag snodde ihop igår. Vi hade köpt mozzarellaost som hade gått ut, men som ändå gick att använda så då blev det pizza helt enkelt. Riktigt god med Anamma formbar färs och paprika. Jag stekte färsen och blandade i en liten skvätt med köttbuljong, pressad vitlök och salt och peppar. Jag tror ingen hade kunna ana att det var vegofärs. Och äter Håkis det så äter alla det. Han är inte förtjust i vegomat i övrigt, men färsen äter han.

Jag kom också in alldeles strax innan Håkis. Jag tänkte att jag måste hinna gå ut med Alma innan jag sticker iväg, för ifall det börjar regna eller nåt på kvällen så kan vi ju inte gå då. Idag var det extra spännande. Hon hittade en kompis. Kotte var på en eftermiddagspromenad och vi hade turen att stöta ihop med denna taggiga lilla filur. Det är nog första gången för Alma. Hon fattade tycke direkt. Jag fick bära henne därifrån så Kotte fick fortsätta sin väg ifred.

Nu blir det pizza. Ha en trevlig torsdagsafton alla! ♥

…en riktigt intressant filur det där, tycker Alma… 

(Den hittade feta daggmaskar som den mumsade på.)

4 thoughts on “Spruta och taggig kompis

    1. ja verkligen =)
      att få träffa andra djur därute och inte bara bilar och människor =D
      Kram

Leave a Reply