Snyggaste tjejen

God afton! Jag har väl inget att berätta egentligen, jag måste bara lägga in dessa fina bilder på Alma. Snyggaste tjejen ♥

Vi har varit ute i över en timme igen och det var så skönt. Det har varit fint väder hela dagen och nu på kvällen var det vindstilla och en superfin sensommarkväll.
När det var dags att gå in gick hon själv i trappan, ända upp, utan att knorra. Hon brukar ju inte vilja gå in och jag förstår henne, katter är ju nattdjur och det är då som de vill vara ute och jaga och strosa omkring och lämna små meddelanden i buskagen. Men om än jag också är en nattsudd så vill jag in, innan det blir för sent, och idag gick hon snällt med på det. Tror hon var lite trött, för hon ligger och sussar så gott nu. Hon ska få blötmat till kvällsfrukost. Då blir hon glad.

…så fin och nykammad är hon, lilljäntan… 

2 thoughts on “Snyggaste tjejen

Leave a Reply