Kvällsrapport måndagsafton

Dagen börjar så sakteliga lida mot sitt slut, men än är den ung, bara 21.10 i skrivande stund. Jag har småpysslat här hemma. Gjort plats för nytt garn som jag beställt. Jag har en hel del nytt garn som jag inte visat, men jag ska göra det nån gång. Jag har ju tänkt fylla de två översta hyllorna, i tre bokhyllor, med garn. Det får bli min stash. Jag har ju mer också, i korgar och en papperskasse, men det är mest akrylgarn som jag inte tycker platsar riktigt bland allt ull och alpacka. Eller så får jag väl tömma ännu en hyllsektion till dem, vi får se.
Håkis tycker att jag köper mycket garn. Jo, men fem bilar är fler än tre bokhyllor garn, så don’t gnäll. Och då räknar jag inte ens med gamm’BMWn.

Iallafall…jag kom in nyss med Alma. Det är skönast att gå ut med henne åtta till nio på kvällen. Fast nu var det mycket liv och rörelse. Det var flera stycken som kom och ville titta på henne och hon blir ju så obekväm. Däremot när vår granne nedanför oss kom och satte sej intill Alma och hälsade låg hon bara och nosade i luften, men vågade inte fram när hon sträckte ut handen och ville klappa.
Vi fick en liten promenix. Det var så skönt. Varmt och vindstilla. Många hundar fick hon se, på håll så klart. Hon är så mycket piggare och rörligare på kvällskvisten. Jag var ut med henne imorse runt halv tio, och hon ville bara gå och lägga sej i buskagen, så nu gör jag inga mer försök på förmiddagen. Det ska vara tidigt på morgonen eller sent på kvällen. Men alltför sent vågar jag inte ut, och inte långt från gården, efter skjutningen här i Notviken. Nog för att killen är fast, om det nu var han som sköt, och skotten var ju ämnade tjejen, så jag tror ju inte att nån kommer och ska skjuta mej, men man vet ju aldrig, man kan ju hamna mitt i skottlinjen om man har otur och är ute vid fel tid och fel tillfälle. Så det är bäst att hålla sej i närheten av hemmet så man känner sej trygg, fast idag gick vi på andra sidan vägen, vid villorna och det var mysigt.

Nu ska jag huppe i dussja, lite sent påtänkt, men jag är ju ledig och behöver inte gå i säng så tidigt, så mitt hår hinner nog torka lite så det inte är dyngsurt iallafall.

Ses imorron och kramar till alla ♥

…hon tycker ju det är lite tidigt att gå in vid nio, men klagar inte ändå… 

Leave a Reply