Klarar mej

Fick lönespecen idag. Jag ser att jag klarar mej alldeles utmärkt på 17 timmar i veckan. Ännu bättre på 50% så jag ska väl försöka satsa på det. Varför jag får så mycket är p.g.a semesterersättningen. Det innebär ju att jag inte får några semesterpengar kvar till sommaren, men nog kan jag jobba hela sommaren om det bara är halvtid. Då har jag ju hela dagen kvar när jag slutar. Inga problem. Å så hoppar man på lite extra då å då, som jag gjort den här löneperioden å får ännu lite mer nästa månad.

…så himla skönt…det är verkligen härligt att ha så korta dagar…  lat1

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s