Mitt smink och lite nytt

Det har blitt en del smink med tiden. Jag skulle ju bara ha litegrann till en början, men det finns så många fina paletter med så många fina färger så jag kan bara inte låta bli. Sen tittar jag ju på sminkvideos där de visar nya paletter, den ena är finare än den andra, och det blir ju så att man bara måste ha. Den senaste i mängden är Diorpaletten med kalla fina färger, som passar mej så bra. Visst har jag några med varma färger som jag ibland använder mej av, det är ju kul med variation, men det är ändå inte riktigt jag. Det ska bli så kul att testa den nya.
Dior, Bang (den gråa paletten med varma, naturliga toner) och Marvelous Mauves (den rosa avlånga med rosa skuggor i olika nyanser) är de som kallas high-end, alltså exklusiva, dyra produkter och resten är budget-varianter som Sleek, wet’n’wild, Isadora och Elf. Det är både dyrt och billigt i min sminkväska numera. Bara den lilla, vita tuben med primer kostar 998 kr. Det skulle jag ju aldrig komma på att köpa själv, utan den har jag fått i en Glossybox.
Men det är kul med smink och nu längtar jag till imorron då jag får prova min nya palett. Hoppas jag blir så nöjd som jag tror.

…min w7 palett saknas, den ryms inte i väskan, men annars är det allt jag har…  le

Leave a Reply