Jag kommer älska måndagar

Här sitter jag och är hungrig. Jag kom på att istället för 5:2 ska jag köra 4:3 diet så nu är det tisdag, torsdag och söndag som jag bara får äta inte fem-, men sjuhundra kalorier. Jag kör så eftersom jag har en extra fastedag. Blir nog för lite med 500 tre dagar i veckan, tror jag.
Jag får snart äta ett ägg och en liten knäckemacka till det. Det har jag ätit till middag och det blir det till kvällsfrukost. Tidigare har jag ätit en portion havrefras med mjölk, inget socker, till frukost och till lunch en dubbel rågkaka från Polarbröd. Det är allt, så ni förstår ju att jag är hungrig. Och så här kommer jag ha det typ varannan dag nu då.
Jag kommer älska måndagar! Förutom alla andra dagar jag får äta vad jag vill, men de dagarna är ju redan “bra” dagar.
Nu är det en halvtimme kvar till jag får äta. SOM jag längtar. Det är som bra att utmana sej på det här viset, för man lär sej att uppskatta det lilla ännu mer. Som att få äta sej mätt, hur härligt är inte det?
Tror jag ska börja göra lite crunches också, för att stärka magmusklerna så ryggen håller bättre. Jag har visserligen väldigt bra magmuskler, men det skadar aldrig att träna dem ytterligare. Jag har tagit upp min båge som är till bra hjälp, så man inte får så ont i nacken när man lyfter huvudet från golvet. Jag är ju redan så öm så jag vill inte fresta på ännu mer.
Ja, nä, nu ska jag inte tråka er med mitt träningssnack. Jag ville bara berätta hur jag har det just nu, så ni vet, för ni sitter säkert och undrar…. blyg6

20191119_191126

…jag ska smöra mackan, men inte förrän jag ska äta den…snart…längtar…hungrig ju… äta1

Leave a Reply