Nytt garn, ny stickning

Jag har stickat en hel del i mina dagar å fick sån lust att sticka en ny tröja så när jag såg ett erbjudande på FB så klickade jag mej in å kollade. Paris för 11 kr nystanet. Mjukt bomullsgarn som jag är bekant med sen tidigare. Jag har stickat flera tröjor i det garnet. Färggranna sådana.

Den är gången kände jag för lite mer jordnära färger. Grått, grönt å lite hallonfärgat. Å i skrivande stund kommer jag på att jag totalt glömt att jag ska ha ett par nystan brunt också. Sååå typix mej! Men det finns nog i stan. Får åka å kolla när jag ska hem nästa vecka.

Nåja, det kommer bli jättesnyggt i alla fall, ska visa sen vad det är jag ska sticka.

…visste ju att jag skulle ha brunt när jag beställde…hur kunde jag glömma det?…  eeh

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s