Laga videkvistar

Hej hopp alla! Idag har jag pysslat lite. Jag har lagat mina videkvistar. Jo, det är sant! Det låter helt sjukt, men det är sant. Nu när jag jobbar så få timmar å inte tjänar så mycket måste jag hålla igen på kostnaderna. Eller, nä, inte riktigt så illa är det. Jag har råd att köpa nya videkvistar för, vad var det?…59 kronor nånting, men jag har ingen lust. Jag kom på att jag har ju min limpicka som jag kan använda.

DSC_0074

Så jag har sparat alla små videkissar som har lossnat, för att limma på dem igen. Det gick hur bra som helst.

Varför köpa nytt när man kan återanvända? De blev ju hur fina som helst å faktiskt var det riktigt kul oxå. Så nu kan jag ha samma videkvistar tills de börjar se fula å malätna ut, för det är bara att limma på dem som lossnar. Var inte det finurligt så säg?

DSC_0089

…det var ju riktigt kul…vad mer kan jag limma?…  le

2 reaktioner till “Laga videkvistar

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s