Vävram

En till sak har han snickrat till mej. Jag ville ha en vävram, för jag vill återanvända mina gamla tröjor å tishor, ja allt tyg som inte används till det de är ämnade för, å jag tycker det är så snyggt att sy ihop flera mindre trasmattor till en stor. Det är såna små trasmatterutor jag ska väva på den här ramen. Jag har en hel säck som ska klippas ner till mattrasor. Så himla kul med återvinning.

20180810_152758

…mindre runda mattor kan man virka…jättegulligt till hallen eller badrummet…  tombup_thumb mys

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s