Lasagne till middag

Hallå hej alla! Idag är det tisdag hela dagen. Fortfarande kallt som tusan ute, men jag tror att det kommer att bli lite varmare nu. Jag saknar att kunna gå till jobbet. Visst kan man gå fastän det är -20° det är bara det att jag blir så jäkla röd om kinderna å det gör lixom ont i dem. De har blivit lätt förfrusna tidigare å då tål man kyla lite sämre, så det är inte skönt när det blir lägre än -15°. Inte kul heller att gå omkring med knallröda kinder på jobbet, för det tar ganska länge innan de återgår till sitt ursprungliga skick. Därför har jag fått skjuts i flera dagar här nu. Jag har bara gått en dag, tror jag, förra veckan, så nu längtar jag efter att få röra på mej. Får se hur kallt det är imorron, kanske jag kan gå då.

Till middag blev det lasagne. Håkan har köpt flera såna där mix-paket så man steker bara lite köttfärs å sen tillsätter man mix, vatten, mjölk å plattor, sen in i ugnen. Jag gjorde det ganska ofta förut, men de senaste åren har man glömt bort hur gott det är å har inte ätit det förrän lilla storasyster å svåger bjöd på det i somras. De hade nån kampanj på dem, tror de kostade en tia styck så vi köpte fyra paket, men sen har de legat ute på ranchen så det har ändå inte blivit lagat. Förrän idag. Jag kom ihåg dem av nån anledning…eller var det Håkan?…så jag bad honom ta hit dem å idag blev det alltså äntligen lasagne till middag. Med riven ost på.

DSC_0068

Jättelätt å jättegott! Det får vi till lunch imorron oxå. Mums!

DSC_0069

…nu fixa sej i säng…sov gott alla å ses imorrn…  sov3

2 thoughts on “Lasagne till middag

Leave a Reply