Kanske de funkar

Nu har vi testat Certapaxen ett tag å jag vet inte om det bara är tillfälligheter, men vi tror att de hjälper lite. Håkan har inte haft lika ont i nacken som innan, men stress har han ju känt på jobbet, men det går inte att komma ifrån, för de jagar honom hela dagarna å det är ju så att vara chef, man kommer inte undan stress. Förhoppningsvis lindras den lite iallafall.

Jag däremot känner att jag inte är lika irriterad som innan. Tillexempel så har jag inte fått tvättmedel så att jag kan tvätta mina moppar å trasor på jobbet, för det är slut i centralförrådet, så de säger att jag får tvätta i bara vatten. Jag tycker ju iofs att de kan åka ut till Willys å köpa ett paket till mej, för vem fasen vill torka bord med en trasa som bara är tvättad i vatten ihop med toalettrasorna? Fattar ni hur skitigt det är på Koksverket, inte fasen blir trasorna rena i bara vatten hur varmt det än är! Så irriterad som fasen planerade jag att ta med tvättmedel hemifrån, skriva ett fint litet inlägg i Facebook så mina vänner kunde kommentera om vad det är för jäkla företag jag jobbar åt (har ju min teamleader i vänlistan, hon som sa att jag får tvätta i bara vatten) så hade de fått se vad folk tycker om sånt där.
Det var innan jag fick dessa kapslar. När det väl var dags hade jag ju ätit dem i tre dagar, eller nåt, å plötsligt kändes det inte alls lika angeläget att sätta åt dem. Jag har tagit med tvättmedel i över en vecka å inte känt nåt behov av att säga ett pip. Å jag vet inte om det bara är jag eller vad det beror på, men det är bara en av flera saker som jag har varit ovanligt tolerant med. Tidigare var jag nära bristningsgränsen för minsta lilla, kändes det som. En liten grej till å jag hade exploderat   arg7

IMGP1080

…förhoppningsvis är det kapslarna så vi tänker fortsätta med dem ett tag till…  tombup

Leave a Reply