Surströmming

Hej alla! Som ni vet så är det dags för den årliga surströmmingen den här tiden på året. Ingenting som jag särskilt ser fram emot, men som den goda kamrat jag är så ställer jag upp för laget med egenhändigt införskaffad proviant. En kycklingsallad från Kvantum.

20170826_162459

De andra fick avnjuta fjolårets Grand Kallax, för Håkan fick nämligen två i år, så han har årets kvar.

20170826_162547

Ninnagumman var oxå med, men hon hade inte hunnit komma ännu när jag tog bilden. Inte heller tog jag nån bild på lille Assar som jag fick träffa igen. Vet inte hur jag tänkte där lixom. Nåja, jag kom ju med iallafall. Jag var nog den enda som ville vara med på bild  fniss
Trevligt var det, trots den avskyvärda doften, men det är inte avklarat än, det blir en sväng till i september då plastbrorsan kommer. Då ska vi ta hem pa oxå så han får vara med, om han nu orkar, men sen blir det inte förrän om ett år igen. Tack å lov för det!

20170826_170311

…får äta en sallad då med…inte mycket som är gott i den stanken…  connie_smelly

2 reaktioner till “Surströmming

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s