Korthårig eller inte?

Jag har länge funderat på att klippa mitt hår kort å jag började ju förra sommaren med att kapa det axellångt. Men egentligen är det ingen sån frilla jag eftertraktar, utan riktigt kort. Jag ville visa en bild hemma hos mamma, när vi var å hälsade på ungefär i samma veva som jag klippte mitt, men hittade inte den bilden som jag hade sett, utan fick visa en på Danny istället.frilla
Nu dök den upp igen å det är så här jag vill ha håret. Så himla snyggt! Men vågar jag? Skulle jag trivas i det? Kommer jag att vilja ha så i fortsättningen oxå eller kommer jag att vilja spara ut det igen? Eller kommer jag bara acceptera det faktum att jag numera är korthårig, men trivs egentligen inte i det?
Ja, frågorna är många å man fegar ur. Men det är så mycket rockigare än långt hår. Jag skulle känna mej så cool!
Tror jag.
Jag vet inte…
Men om jag klipper mej korthårig så är det så här jag ska ha i så fall.

…skulle så gärna vilja ha modet…tänk så mycket bekvämare…å så mycket lättare när man ska färga å allt…  mm2

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s