Nästan supé

Det blev sen middag idag, nästan så man kan kalla det supé. Vi åt runt halv åtta på kvällskvisten. Jag har haft min andra dag i veckan då jag äter mindre än vanligt, min 5:2 diet alltså. Nu får jag äta vad jag vill fram till på måndag då det är dags igen. Men det funkar faktiskt bra. Bättre ha två dagar då man äter väldigt lite, istället för att man går på nån jobbig diet varje dag å kanske bara har en ät-dag. Usch, det passar mej inte alls, framförallt när Håkan alltid äter precis vad han vill.

Jag har ätit runt 1000 kcal idag å har gått bort ca 300.

Det var Håkan som lagade maten. Hasselbackspotatis med stekt ägg å bacon, lök å tomater. Mycket gott var det! Älskar bacon jag!

20170817_195023

…men imorron får jag äta vad jag vill…ska göra rabarbersmulpaj tror jag…  yummy

2 reaktioner till “Nästan supé

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s