Homecoming projekt

Om det är nån som trodde att jag inte skulle lägga upp ett nytt projekt när jag kom hem så var de helt fel ute. Så klart ville jag ha en homecoming-stickning att jobba på och jag har valt ett garn i orange av Drops Air. Det som är så mjukt och gosigt. Mönstret är också ett av Drops alla gratismönster, fast jag stickar ju som jag vill, det är bara spetsmönstret som jag har snott och det sitter bara på ärmarna. Kroppen är i slätstickning. Det gillar jag. Det behöver inte vara mönster på hela tröjan, om än det också kan vara snyggt, men det är egentligen snyggast när det är enkelt med bara nån liten detalj, som här på ärmarna.
Me likes a lot.
Ska snart dela upp och sticka ärmarna först och sen resten av bålen med garnet som blir över. Då vet man hur långt garnet räcker.

…att jag har börjat gilla orange så mycket…men jag tycker det är så snyggt… 

2 thoughts on “Homecoming projekt

Leave a Reply