Värma kebabrulle

När man är ensam ids man ju inte laga mat till sej, i alla fall inte när det bara gäller nån dag, men Håkan bjöd på kebabrulle igår å jag sparade halva som jag värmde upp nu i ugnen. Det går jättebra i 150° värme ca 20-25 minuter med ugnsfolie på. Jag tycker det smakar nästan lika bra, men om man vill kan man ju tillsätta ny dressing.
Så nu är jag mätt å belåten. Mitt sista glas med påskmust gick åt nu också, men jag har mer hemma hos Håkan så jag misströstar ej.

DSC_0149 (3)

…Håkan är uppe å hälsar på sin mor så jag har egen kuppe…  bigsmile

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s