Finne på fingret

Alltså, vem mer än jag får en finne på fingret? Kan man ens få finnar på fingrarna? Det kan man säkert inte, men eftersom jag inte vet det så får jag det naturligtvis.

20160622_114222 (2)

…helt obegripligt…  glo

10 thoughts on “Finne på fingret

  1. haha, vad sjukt. Jag fick en på exakt samma ställe imorse. Klämde på den och nu kan jag knappt röra fingret, helt rött och ont. Var tvungen att googla på det och hamnade här. Inlindat med en massa alsolsprit nu iaf 😉

  2. rasmus och paula, jag fick också en finne på lillfingret idag. hamnade också här genom att googla. på ett sätt skulle man kunna säga att vi är bror och syster med varandra i denna svåra erfarenhet

  3. Ja jag fick också en idag och sökte upp vad det var och hamnade helt plötsligt här, vad knasigt

  4. Ja mysko är det i alla fall. I fredags morse började det som en liten vit kula på mitt vänstra lillfinger och den var väldigt öm. Sedan växte den fram ganska snabbt och den blev röd med en liten gulvit topp. Åh shit en finne! Naturligtvis skulle jag försöka klämma ut det gulvita, men det gick inte alls. Det gjorde jäkligt ont och det kom bara lite vätska ut. Sedan växte det lilla hallonet ytterligare och jag började t o m få ont i leden under lillfingret. Då blev jag lite orolig för jag har RA. Idag på tredje dagen har den börjat krypa ihop igen, så den försvinner väl helt snart. Men skumt är. Konstigt ställe för en finne. På fingret finns ju inget fett.

    1. har missat din kommentar tidigare, men såg den nu…ja, visst är det märkligt, men som sagt skönt att se att andra också har det så man inte är helt ensam om såna märkliga företeelser 😀

Leave a Reply