Finne på fingret

Alltså, vem mer än jag får en finne på fingret? Kan man ens få finnar på fingrarna? Det kan man säkert inte, men eftersom jag inte vet det så får jag det naturligtvis.

20160622_114222 (2)

…helt obegripligt…  glo

7 thoughts on “Finne på fingret

  1. haha, vad sjukt. Jag fick en på exakt samma ställe imorse. Klämde på den och nu kan jag knappt röra fingret, helt rött och ont. Var tvungen att googla på det och hamnade här. Inlindat med en massa alsolsprit nu iaf 😉

  2. rasmus och paula, jag fick också en finne på lillfingret idag. hamnade också här genom att googla. på ett sätt skulle man kunna säga att vi är bror och syster med varandra i denna svåra erfarenhet

  3. Ja jag fick också en idag och sökte upp vad det var och hamnade helt plötsligt här, vad knasigt

Leave a Reply