Nu var det längesen igen

God lördagsförmiddag!
Här sitter jag i pyjamas, relativt nyvaken, och klockan är strax nio.
Idag ska vi åka till kära mor och hälsa på och sen blir det att åka och tända ljus till farsorna, samt den sedvanliga handlingen.
Hade väl velat göra klart i badrummet också, Håkis har byggt ihop kommoden, men det stannade därvid. Eftersom den inte ryms nånstans så står kommod, och lådorna till den, uppradade i hallen och tar plats, men det är inte bara att bära in den, för det gamla handfatet måste ju ut och kommoden måste få ben, och eftersom den egentligen inte har några så måste vi borra hål så vi kan skruva fast de ben jag köpte till den.
Ja, ni ser…det är mycket nu.
Men kanske att vi gör ett ryck ikväll. Hoppas!

Här går livet sin gilla gång. Vi har fått lite mer snö som ljusar upp tillvaron. Det är så fint med vita vägar och träd istället för det svarta, mörka och trista. Det är nog mörkt som det är.
Men jag måste ju tillstå att jag gillar den här tiden. Snart får vi julpynta och det är det bästa jag vet. Kanske inte själva pyntandet, men när det är klart. Jag ÄÄÄLSKAR’T!
Och bara för att få njuta av det ännu lite längre…och, måste jag erkänna, för att reta de som går i taket p.g.a det….så ska jag börja lite tidigare i år. Nu ska jag inte ta in granen lagom till första advent, utan nu ska gran och lite annat upp redan i november, så jag sätter igång om ett par-tre veckor. Så det så!
Men stjärnorna i fönstren och elljusstakarna kommer upp till advent. Man vill ju inte provocera alltför mycket. Man vill ju liksom inte riskera någons liv genom att påskynda deras hjärtinfarkt.
Nåväl…nu ska jag göra mej i ordning för dagen och kanske kommer det upp mer inlägg med badrumsbilder…förhoppningsvis…hade ju varit kul…vi håller tummarna för det.

Ni ser att rönnarna och andra buskar inte har släppt alla löv ännu. Panelaspen har också kvar alla löv, det är bara björkarna som tappat alla, de flesta, några har kvar sina gula löv. Det är som snyggt…ger mej inspiration att sticka en grå tröja med vitt, svart och gult mönster…hmmmm…

…önskar alla en trevlig helg… 

Leave a Reply