Ett par klappar till

Idag kom Håkis hem med ett par klappar till att lägga under granen. Det är förstås bara godis det med, men iallafall, ser lite roligare ut än när det är helt tomt. Så tråkigt att vi inte har några julklappar till varann. Funderade nästan på att slå in några fejk-klappar, bara för att det ska se ut som vanligt, men då blir man ju nästan deprimerad när man vet att det inte är nåt i dem, att vi inte har nåt att öppna ändå. Nä, nu har vi iallafall tre små paket, med choklad. Herre min skapare! Hur vi nu ska få i oss dem. Vi får väl skänka bort en del.

Jag mår bra idag. Det blev inte mer än att jag fick gå på toa ett par gånger. Sen lugnade det ner sej och jag kunde jobba idag. Så himla skönt! Nu återstår bara två dagar till, sen är vi lediga. Som jag ser fram emot det. Då ska jag nog ta och baka mer piroger. Jag nästan längtar, så goda var de. Vi har ju kvar ännu, men de tar fort slut, så jag måste baka mer. Och sen har jag mitt “hemliga” projekt. Och så ska jag bara chilla och njuta.
Det tråkiga med det hela är ju att sen är julen slut och det snart blir dags att städa bort allt igen. Lika deprimerande varenda gång. Men, men…det är ju övergående och man får försöka piffa till det med annat fint. Jag ska försöka få till en tavelvägg i vardagsrummet. Det kan jag ägna mej åt nästa ledighet, efter mellandagarna. Men det är ju det här röda och granen och alla elljusstakar och stjärnor…det är ju det jag saknar. Det ser så tomt och färglöst ut när man städat bort det.

Nåja, nog tjatat om det. Jag är likadan varenda jul…gnäller och tjurar över att jag inte får ha kvar julen året runt. *fniss*
Vi går ju mot ljusare tider med start från idag, så det är ju nåt att se fram emot iallafall.

Nu hyfsar jag till mej och går och gör kväller, så jag orkar med morgondagen. Vi ses väl då om jag har nåt att förtälja. Sov så gott och nattikramar till alla ♥

…och polkagrisarna i granen har vi också…men de är ju så goda så de vill vi ha… 

Leave a Reply