Bakning på kvällstid

Här sitter jag, inte riktigt mitt i natten, men snart. Det är fyrtiofem minuter till spöktimmen, så jag måste skynda mej att göra mej klar för sängen innan det börjar spöka här. Jag måste också städa undan lite i köket. Jag har nämligen bakat.

Japp, pirogerna är klara, men det blev inte så många den här svängen, bara tjugo stycken. Det räcker en stund åt oss, men jag har mjöl kvar så det blir några till. Nu när jag kommit igång med bakning så känns det inte jobbigt ens. Mest bara kul. Och i vanlig ordning så blir det oftast gjort när jag har bestämt en dag. Gör jag inte det är det lätt att jag struntar i det. Visst kan jag strunta i det ändå, men inte utan dåligt samvete. Har jag ingen dag bestämt kan jag ju inte ha dåligt samvete, för då har jag ju inte brutit nåt löfte. Ja, ni förstår…
Nu städa undan, packa pirogerna i påsar och sätta i frysen och sen fixa sej i säng.
Tack för idag och sov gott.

…åh, jag längtar så tills jag får smaka…ska inte göra det ikväll, utan imorrn med Håkis… 

2 thoughts on “Bakning på kvällstid

 1. gångerna är få då jag vill baka….du vet varför.
  Men såna här gånger önskar jag att jag kunde. Fy f*****n vad GOTT !!!
  Go’ morron 🙂

  1. jo, jag vet varför, men jag håller inte med…har ju alltid gillat det du har bakat =D
   Ja, hoppas de är goda, har ju inte smakat…det är ett tag sen jag åt piroger nu
   Gomorron =)

Leave a Reply