Mysig dag

Nu är jag hemma igen på min gata i stan. Vi tävlade ett avsnitt till, som var torsdagens, hemma hos Håkis. Erik och Lotta briljerade i vanlig ordning. Alltså de två…vilket par! ♥

Det är en så skön sensommarkväll, jag ville nästan inte gå in, men jag måste ju hem till Alma.
De där rosa, fluffiga molnen gör mej helt lyrisk. Och när dessutom några tranor kommer flygandes, då slår mitt hjärta några extra slag. De börjar nog samlas inför flytten. Känns aningen tidigt, men de stannar väl ett tag till innan det är dags.

20200830_200634

Valle tog sin medicin lika snällt som vanligt. Han har vant sej nu och det blir aldrig några tråkigheter. Han går inte ens iväg när jag tar den lilla burken med blått lock, som han vet att jag lägger kortisonet i, även om jag står på andra sidan bordet och han har möjlighet att springa iväg. Nej då, han tittar bara och väntar på att jag ska komma till honom och ge honom den lilla pillerhalvan. Han är så söt så mitt mammahjärta värker.

20200830_201051

När vi kom fram och jag klev ur bilen och sa hejdå, gick några steg och Håkis hann åka iväg, kom jag på att jag glömde nyckeln i bilen. Jag skyndade mej att smsa “kom tbx” och hann bli nervös att han lämnat mobilen hemma. Han skulle ju bara skjutsa mej fram och tillbaka, då behöver han ju inte den. Jag hann tänka att “nu får jag gå här ute och vänta tills han kommer hem och kollar mobilen…det kan ju dröja hur länge som helst”. Men han svarade, efter att jag smsat en andra gång, och kom tillbaka så jag fick nyckeln och kunde gå in. Pjuuuhh!
Alma blev lika glad som vanligt. Nu är hon ute på balkongen och kollar efter svalorna, som antagligen har gått och lagt sej, men det finns säkert en och annan fluga eller nattfjäril att fånga iallafall.
Jag har en timme kvar innan jag gör kväller, så nu ska jag kolla lite YT-videor och så ses vi imorgon igen. Sov gott alla och dröm vackra drömmar.

20200830_201342

…det har varit en så mysig dag detta…tack Håkis för idag…  kram

2 thoughts on “Mysig dag

    1. kompott hade varit gott, men nu försöker du allt lura det svenska folket, det var ingen kompott, det var ju bara några enstaka bär med mjölk och socker…slut med det nu =(

Leave a Reply