I kärlekens tecken

Så här lagom till Alla hjärtans dag kom månadens Glossybox fylld med kärlek. Så fint lock med ordet i olika språk.

20200211_140009

Och som vanligt vackert inslaget med rosa silkespapper – under magasinet och brevet – knutet med ett rosa band som det står Love Crosses Borders på.

20200211_140034

Denna månad ska vi ge huden och läpparna lite kärlek. Eller så är det för att vi ska vara mjuka och lena att smeka och kyssa och dofta gott. Fast jag måste ju säga att parfymen inte föll mej i smaken. Den är alldeles för kryddig och söt i aromen med cederträ som bas, så den känns tung och ger mej aningen huvudvärk.
Läppglansen var starkt färgad, lite väl rosa för min smak, men jag blandar ofta med mina läppstift där den ena är för ljus och den andra för mörk och lite brunaktig, så jag tror det blir perfekt att blanda med dem. Det blir nog en ljusare nude då, skulle jag tro.
Läppmask har jag aldrig provat, men skulle behövt för längesen, jag med mina torra läppar. Fast det är sånt jag aldrig skulle lägga pengar på, så därför är det så kul med denna box, att få hem en massa produkter som man annars aldrig skulle komma att prova.
Sen var det en dagkräm och en återfuktande elixir som ger en naturlig lyster och spänst åt huden, samt innehåller vårdande ingredienser som hyaluronsyra och vitamin A, C och E. Låter ju hur bra som helst!
Nu måste jag B.U.S.a mitt ansikte och smörja mej med detta varje morgon så jag känner mej fräsch och fin denna vårvintertid. Härligt!

20200211_140455

…jag blev nöjd även denna gång…en riktigt bra box måste jag säga…  le

Leave a Reply