Varning!!

Köp aldrig någonsin, jag menar never ever(!), hårfärg från Dollar$tore!! Såvida ni inte gillar lila inslag i håret förstås. Det gör inte jag så jag kommer aldrig aldrig i hela mitt liv göra den fadäsen.

20171207_152624

Nu måste jag ju färga om det. Hur kul? Å vi som ska till ranchen å allt. Men jag får väl färga det där då, för håret är blött nu å vi kan inte vänta här tills det har torkat. Ååååh, varför var jag tvungen att prova sån här skit. När man hittat en färg som är bra, då ska man hålla sej till den, inte prova nåt annat. Nåja, nu har jag iallafall köpt en ny för 119 kr så inte blev det ju nå’ billigare om nu nån kunde tro det! Största jävla sucken!
Jag vet inte ens vad den här kostade, men jag hoppas den var billig nu när man sitter med facit i hand.

20171207_152543

…det är mer lila än bilden visar, så det är mycket värre i verkligheten…  hm1

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s