En liten lördagstripp

Igår åkte vi till Skellefteå för att hälsa på stora storasystern med svåger, hon fyllde år den tredje så vi ville ha kalas, samt att Håkan skulle hämta en bil som han köpt för att laga och kränga. Det var så vackert väder på vägen dit så jag kunde ju inte låta bli att fota.

20200208_114049

Vi fick ju snö till slut, men det såg länge ut som att vi skulle slippa. Fast det är klart att allt ska ner, det spelar ingen roll hur sent det kommer, det blir ändå alltid lika mycket som alla andra vintrar. Det som inte kommit i januari kommer metervis i februari, för ner ska det!

20200208_114538

Men det är vackert, inte att förneka, och nu när solen börjar skina allt starkare och längre på dagarna så blir det så ljust och fint, och det behöver vi norrlänningar efter denna eviga mörker som rått.

20200208_114546

Det låg lite dimma här och där som gav ett trolskt intryck. Tänk att älvorna dansar även på vintern.

20200208_114553

På vägen passerade en Citroën 2 cv, vi hade ju ett bilsläp bakom oss så vi fick inte köra snabbare än 80, men nog hade den tungt att ta sej förbi. *fniss*

20200208_122315

Och bakom oss kom en till. De vinkade för övrigt när de passerade. De hann nog se att jag fotade. Älskar dessa bilar! ♥

20200208_122343

Jag gav en lykta och två ljus till syster i present. Vad tror ni jag kom hem med? En annan lykta som hon gav mej då, i gengäld. Inte för att hon känner sej tvungen för att hon får, hon bara är sån. Delar med sej av än det ena och än det andra. Men hon tycker att den passar bättre hos mej som har lite marockanskt redan så hon ville ha den i mitt vardagsrum. Klart hon får!

20200209_075558

Och så fick jag en…eeh…lökgömma kan man ju inte kalla den, för man ser ju allt som är där i, men en…sån där fin! Det är ju till vad som helst, det var bara jag som tyckte den skulle vara fin att ha typ lök i, för jag förvarar inte det i kylen. Klart jag fick den också då, eftersom jag gillade den. Och så får ju hon en anledning att köpa nåt nytt då, väste hon mellan tänderna när jag först protesterade, så det var ju bara att tacka och ta emot.

20200209_075655

När vi kom hem hördes Elvis i mina högtalare i datarummet. Det var Alma som slagit på Spotify alldeles själv. Hon tyckte nog att det var lite tyst och tråkigt, eftersom vi glömde att slå på radion. laugh_thumb

20200207_191830

…riktigt trevligt hade vi…och nu vet jag vart jag ska åka när jag vill ha nåt mer fint… blink4

2 thoughts on “En liten lördagstripp

  1. Jo var en kul sväng, är ju inte så ofta vi ses. var kul med cittrorna då jag var tvungen att släppa på gasen för att dom skulle ta sig förbi fast jag bara låg i 80 med biltransportsläpet på.

Leave a Reply