Skagenröra

Onsdag. Arbetsdagen är avklarad och jag har alldeles nyss ätit. På Håkans inrådan. Han gav mej några uppdrag att göra när jag kom hem och bland annat skulle jag ta ett par rostade mackor med skagenröra och kokt ägg på, som fanns i kylen, och lydig som jag är gjorde jag ju det genast när jag kom upp. Efter att ha hälsat på alla pälsbarnen förstås. Men vet ni sååå gott det var!

20200205_140820

Det är ICAs skagenröra och den är så god! Så vill ni ha en snabb lunch, eller middag för all del, så kan jag rekommendera detta. Jag hade gärna haft lite grönsallad också, hade inte det hemma nu, men ett tips till alla er. Jättemumsigt! Verkligen!

20200205_141046

…sen var det bara att kolla vad vi skulle handla och på vilken affär, ICA eller Willys…det är den förstnämndas tur…vi ses… hej3

One thought on “Skagenröra

Leave a Reply