Överraskning

Igår ringde svåger min för att höra hur det är med mej. Jag tyckte det var så gulligt. Han är så omtänksam. Håkan hade precis åkt iväg hemåt å jag gick å la mej i soffan å slumrade lite å tittade på tv. Efter en stund ringer det på dörren. Jag tänkte att jag går då inte å öppnar. Är det nån jag känner så hör de väl av sej på mobilen. Men så hör jag hur dörren öppnas å en man som harklar sej…å det är inte Håkan, som jag hann tänka först. “Vad fan…kommer de in de jävlarna!” Jag trodde ju att det var nån främling.

Men det var min lilla storasyster å svåger som ringde tidigare. De kom förbi med fika å flera inredningstidningar. Å syrran hade precis prickat in de jag inte har. Det var lyckat!

IMGP1825

Å så fick jag godis. Juleskum å en merci-chokladask. De är ju också goda. Så nu har jag massor att läsa å tröstäta bigsmile
Det var så mysigt när de kom! De tänkte att nu säger de inget i förväg utan bara kommer, för annars säger jag bara “Nej, det ser så hemskt ut här”, när vi inte är färdiga å hon har ju rätt, jag vill ju inte bjuda hem folk förrän sen när det är klart, men nu tänker jag inte bry mej om det mer. Nu får de komma när de vill.

IMGP1826

…det är ett jäkla elände att ha brutit foten just nu…visst är Håkan snäll å hjälpsam, men inte med allt…

Leave a Reply