Söndagsbestyr

Idag var vi till ranchen så jag fick hämta lite mer av mina saker. Jag hade lämnat en del kvar där, för tanken var ju att vi skulle åka dit några veckor senare och turas om att vara där ett tag och sen återvända till stan lika länge ungefär. Vi skulle fira jul där och tända brasa i öppna spisen och mysa, men de planerna fick vi ju snabbt ändra eftersom vi inte kan dela på katterna så att vi ser alla hela tiden, utan någon skulle alltid känna sej övergiven. Tråkigt, men det måste ju gå ändå.

20191103_114016

Någon har suttit med sina små händer på nedersta trappan till huset. Så himla gulligt. Kan det vara en igelkott som ville ha en sista middag innan vintern? Eller kanske en ekorre? Synd att vi inte var “hemma”.

20191103_114119

Håkan har köpt tre säckar med ved som han har staplat i skrindorna på altanen. Jag hjälpte honom med de sista så han fick lyfta in bord och stolar och bomma igen, som han brukar så det inte snöar in på dem.

20191103_115652

…ingen gran, inget ranchen…vad ska det bli av denna jul?…  nä2

Leave a Reply