Tortelloni

Igår gjorde jag den där goda, ostfyllda tortellonin igen, med champinjon- och kantarellostsås kryddad med vitpeppar och en pressad vitlöksklyfta. Inga äckliga vegobacon utan bara mumsiga, stekta grönsaker. Så himla gott!
Jag vet inte om det finns nåt mer märke som har dessa tortelloni, med samma fyllning, än Garant, men så är det ju ett bra märke så man kan ta en sväng till Willys och köpa, det är det värt. Jag har sett flera tester där Garant har fått bäst betyg. Det var julskinkan, halloumiosten, köttbullarna och nu senast kycklingfiléerna, så inte så konstigt att deras tortelloni är de godaste jag smakat hittills.
Ujujuj…så smarrigt! Rekommenderas å det varmaste!

20190811_165338

…behöver inget kött till, för proteinerna finns ju i osten inuti tortellonin och i såsen…  yum

Leave a Reply