Amir testar Harakirikorv

Jag har berättat tidigare om den goda vegokebaben som Amir Kheirmand har tagit fram och nu har jag även hittat honom på Youtube där han bland annat testar en massa olika produkter. Jag kom till videon där han testar den superstarka Harakirikorven och gör det med sin kompis. Och gissa om jag blev förvånad över vem den kompisen var. Jo, ingen mindre än min kusin i Västerås. Hur kul?

…”jag älskar dej mamma”…  laugh  …(det är alltså min moster)… 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s