Ikeatripp

Igår var vi på vår sedvanliga IKEA-tripp och på vägen dit rastade vi gubbarna lite. De hade roligt i lekparken.

 

Sen började vi med att åka till Torneå där vi kollade in en butik som heter TEX där de har allt möjligt, från trädgårdsmöbler till kläder. Ja, mat också för den delen. Som vårat Ö&B ungefär. Vi började med att fika lite där, men Håkan valde att köpa en ostburgare och jag hjälpte till att beställa, för hon som stod i kassan kunde inte så bra svenska. Så säger Håkan:  “Och extra dressing.” Och så tillade han “extra dressing” på engelska också, ifall hon inte förstod det på svenska…hahaha  laugh_thumb
Jag blev så nostalgisk när jag såg de här Jaffa-drickorna.

20190808_122453

Eftersom jag hade ätit både frukost hemma och en laxmacka på TEX var jag inte så hungrig när det var dags att äta på IKEA, så jag tog bara en aptitretare och efterrätt med kaffe. Nyttigt och bra!

20190808_151911

Vi handlade lite allt möjligt, nya handdukar, sängkläder, lykta, blockljus och värmeljus, en soptunna, glasflaskor, matbackar i glas, stekspadar, slickepott, nya mattallrikar till Valle och Vilma. Alma får ha en egen så länge hon äter mat för kattungar, men sen får hon och Vilma dela. Valle har ju sin egen mat som han får äta p.g.a sina kräkningar.
När vi var färdiga och packade in allt i bilen hade Håkan kvar pennan bakom örat  fniss

20190808_170032

…som vanligt en mysig dag…mamma bjöd oss alla på fika och mat, tack så hemskt mycket igen…  QueenHappy

4 thoughts on “Ikeatripp

  1. Det var en trevlig dag och många bra och ha saker fick jag tack för att jag fick vara med.

Leave a Reply