Semestervecka numero 3

Måndag och ny vecka. Tredje semesterveckan .
Morgonens skörd av jordgubbar blev rätt så bra trots att jag inte tog alla mogna. De kunde få ligga kvar till imorgon, tyckte jag.

20190805_110143

Och så fanns det kvar sen tidigare så dem åt jag till frukost. Så gott!

20190805_110547

Idag kom stängerna med krokar upp under skåpen så nu kunde jag hänga allt som ska vara där. En del saker har jag förvisat i lådor så det ser mer städat ut nu. Jag har fått till det som jag vill ha det. Så himla fint!

20190805_223102

Och äntligen kom jag igång med stickningen. Jag har börjat lägga upp maskor och stickat en bit, men fått riva upp…flera gånger! Jag får inte till det när jag läser beskrivningen i boken. Det stämmer inte alls, så efter att jag provat flera gånger fick jag mer hum om hur det skulle vara och provade så som jag hade velat göra…och se, då funkade det. Det blir det mönster som visas på bild och alla maskor stämmer, vilket det inte gjorde innan. Jag höll på att bli tokig!
Ett litet fel har jag gjort, men det är så litet så jag ids inte sticka tillbaka och göra om, för det är inget iögonfallande, det är bara om man detaljgranskar som man ser det. Och det är samma fel på båda sidor så vi kan låtsas att det ska vara så.
Säg till om ni upptäcker det.

20190805_223312

…men det är väldigt kul att sticka flätstickning, så fler lär det bli…nattinatti ses imorron…  girl_bye

Leave a Reply