Jag vill oxå göra en sån lista

Obehagligaste jag vet:  Oj, inte lätt att komma på, obehagligt kan ju betyda så mycket, men oskönast är ju när jag har mina Odd Molly sneakers å ankelsockorna åker in under hälarna. Jag blir galen å måste ta av mej för att dra upp dem igen. Fast det finns ju sååå mycket annat obehagligt, så jag vet inte…boiling feet på natten är ju inte heller kul.

Absolut inte min killtyp:   Kostymklädda kontorsnissar går fet-bort. Jag vet inte varför, de är bara såå ointressanta.

Äckligaste mat jag vet:   Lever. Jag kan äta pastej, men inget annat med lever.

Blir arg på:   Idioter, rätt å slätt.

Sämsta bok jag läst:   Kan inte komma på nån som jag läst, men tror att den sämsta bok jag äger är en av Ranelid, vet att han skriver en massa rappakalja.

Något som får mig att byta radiokanal:   Sån där jobbig jazz som inte har nån melodi utan de bara spelar lite huller om buller, samtidigt som nån håller på att piska ihjäl ena cymbalen.

Sist jag ville ta till knytnävarna:   Jag är ingen slagskämpe, men det var en film på FB, en kvinna som sitter i en buss eller t-bana å slår å biter sin lilla hund helt utan anledning (inte för att man får göra det överhuvudtaget, men alltså hon gjorde det bara för att)…då känner jag lixom att det rycker i armarna å jag vill bara puckla på å puckla på tills hon bara är en blöt fläck kvar…men jag läste att hon blev identifierad å hunden togs ifrån henne så hon kommer att få sitt straff, å då är jag nöjd å glad.

Sämsta serien jag nyligen sett:   Har inte sett, men skulle antagligen vara nåt med zombies eller vampyrer…sååå löjligt!

Fulaste plagg jag vet:   Nåt som inte går hem hos mej är allt där ena axeln är bar. Det är bara “hält fäl stil”.

Äckligaste drycken:   Rödvin.

Det skriker jag när jag blir arg:   Allt med “fitt” före brukar strömma ur mej när nåt krånglar för mej så jag blir irriterad. Typ “men fittjävla fittdragkedja, måste du fastna just jävlart fittnu!!?”

2176_heilige_smiley

Leave a Reply