Ledigheten beviljad

Hallonen är inga snabbväxande bär. Nu först blev en färdig som vi fick smaka idag när jag kom hem från jobbet. Men stora å goda blir de iallafall å nästa sommar ska det nog komma mer om inget går galet. Jag fick instruktioner av lilla storasyster, när de var här igår, på vad som ska beskäras å vad som ska vara kvar, så det borde bli bra.

Nu är det klart oxå med min ledighet, den blev beviljad idag. Inte för att jag var orolig, det brukar inte vara några problem, men man vill ju veta med säkerhet. Så himla skönt! Då har jag bara imorron kvar, till klockan ett ungefär, å sen är jag ledig i nio sköna dagar. Najs!

IMGP3024

…då är det bara att be till vädergudarna att vi får fint väder…sol å varmt vill vi ha…  sunbathe

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s