Blixthalka

God morgon från ranchen. Idag är sista dagen på det här året. Sista dagen på 2016. Ett nytt år stundar med helt oskrivna blad att fylla med diverse upplevelser å åligganden.
Ett år som verkar starta upp med lite varmare temperaturer. Vi är ju vana att ha åtskilliga minusgrader, men här är blida för tillfället. Idag har vi plusgrader. Igår stod regnet som spön i backen å det var blixthalka överallt. Bussarna stod still å alla linjer ställdes in. Tur att Håkan kunde sluta tidigt å hämta mej från Bergnäset.

Här på ranchen varken sandas eller grusas det, så det är en isbana där man ska gå å köra. Man är glad att inte ha nåt ärende ut. Fast Håkan är ute å kollar traktorn. Måste nog se efter så han inte ligger å sprattlar nånstans å inte kan ta sej upp.
Ha en fin sista dag alla!

dsc_0092

…å ta det lugnt med alkoholen…drick bara så ni känner er snyggast å bäst, sen vatten tills ni känner er som er själva igen, då är det dags att gå till sängs…det är guld värt att få vakna utan baksmälla…  dronken2

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s