Bråkig symaskin

Idag har jag sytt lite. Jag ville ju sy nya pyjamasbyxor av gamla gardiner å ett madrassöverdrag, så idag gjorde jag slag i saken. Fast jag måste sy om dem lite, de blev lite för stora, men jag ids inte nu för jisses så jäkla bråkig symaskin jag har. Man blir galen!

dsc_0093

Den fungerar en liten stund, men sen räcker det med att klippa av tråden, gå å klippa till lite tyg å när du sen sätter dej igen å ska sy så börjar den pipa för att alarmera om att nåt är fel. Så måste man trä om den å det spelar ingen roll hur man gör så börjar det pipa efter ett tag. Den är helt enkelt bara så jävla urusel denna maskin! Köp aldrig en Singer!

dsc_0095

Nåja, jag får köpa ännu en ny, men tills dess får jag trilskas med denna apparat, för sy mina pyjamasbyxor ska jag! Hur jag nu kunde tro att jag behöver så stora byxor vet jag inte, men de blev några nummer för stora så de behöver sys om, om jag ska bli nöjd alltså.

dsc_0097

…ja, det är vad jag har gjort denna nyårsafton…hur kul som helst…  hm

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s