Nytt tyg å knappar

Jag har beställt ett nytt tyg som ska bli vardagsrumsgardiner å kuddfodral. Jag älskar ju randigt å tänkte först att jag ville ha i svart å vit-randigt…ända tills jag såg detta tyg. Bredrandigt i svart å beige å så lite smalare ränder till soffkuddarna. Hur snyggt?

IMGP2069

Sen ska jag använda det gråa tyget, som egentligen är sofföverdrag, till madrassöverdrag istället. Å vad passar då bättre än att sy kuddfodral, till de stora prydnadskuddarna i sängen, i samma tyg. För att göra de lite roligare, än enkla enfärgade gråa, tänkte jag ha en fejk-öppning med knappar, så jag beställde dessa jättesöta fårknapparna. Kommer bli sååå gulligt mys

IMGP2072

…ååh…jag vill sätta igång genast…å jag kan ju faktiskt det, för min symaskin är här…

2 thoughts on “Nytt tyg å knappar

  1. Hej!
    Var har du beställt tyget? Jag skulle vilja ha precis likadant, tänker sy gardiner till vår husvagn. Det tyget är så snyggt, ser exklusivt ut.
    Tack på förhand// Jessica

Leave a Reply