På landet

Nu är det heeeelg å vi är hemma hos Håkan. Nu chansar vi inte med något utan åker hit å hoppas på att det ska vara fint väder. Det har varit jättefint idag!

Valle är ute å Vilma har varit en stund å sprungit omkring så lycklig som en liten kattskrutt kan bli, men nu kom hon in. Hon är ju inte som Valle att hon nödvändigtvis måste vara ute varje vaken sekund, utan trivs lika bra inne å är vi det så är hon det. Men hon kan då vara ute nu efter kastrering, förra söndagen var tionde dagen å därefter får de gå ut så det är med god marginal. Det är ju ett tag sen hon fick vara det, men hon kände då igen sej nästan på en gång.

Valle är oxå överlycklig. Äntligen fick han komma ut. Han stod å nosade på en buske å sen vände han sej om å sprejade den, precis som en okastrerad katt. Så gjorde Hampus oxå å det gör de väl när de känner att det här är mitt revir, sen att de är kastrerade å inte borde göra det skiter de högaktningsfull i  fniss

…hoppas verkligen på fint väder så vi får njuta sista varma dagarna ute…

Leave a Reply