Julbädden

Jag trodde aldrig det skulle bli gjort, men nu är det renbäddat med juligaste sängkläderna. Det är sånt jag gruvar mej för att göra för tillfället, det tar ju tre gånger så lång tid å är ännu fler gånger besvärligare, så det är ju inte med hoppsasteg jag springer till sovrummet å gör det. Snarare skjuter upp tills det är för sent å man får ta det nästa dag…kanske.

DSC_0370[1]

Men nu, julveckan, måste jag ju bara ha dessa vackra som jag köpte på IKEA i somras, just för ändamålet. Inte kan man ju vänta till efter jul då, eller ännu värre nästa jul!

DSC_0373[1]

Å ljusslingan lyser så starkt å fint sen Håkan bytte ut till adaptern. Det är så himla mysigt på natten när det inte är helt mörkt i rummet, men ändå inte för ljust så att sömnen blir störd. Love it! ♥

DSC_0374[1]

…nä jag har inte hängt upp några tavlor ännu, måste skriva ut dem först…ramar har jag…

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s