En liten sängfösare

Nu är det läggdax å jag ska strax gå å göra mej klar för sängen. H kom på eftermiddagen å vi har tittat lite på tv å sen ett avsnitt Sherlock Holmes…eller det var mest jag som tittade såvida inte H har genomskinliga ögonlock. Fast å andra sidan kunde jag ju inte ta miste på hans avslöjande snarkningar att han inte var med i handlingen alls. Han vaknade strax innan slutet å började ställa frågor å jag svarade att "det hände när bla bla bla, men då sov du väl redan så det har du väl inte heller sett." "Nee"…svarade han å då orkade jag ju inte förklara mer, för det hade inneburit att jag fått berätta hela handlingen från början till slut.
Nu är jag trött iallafall å ska lägga mej i sängen å titta på tv tills jag somnar å om jag mot förmodan råkar vakna ska H få redogöra allt jag missat Skrattar
 
*säger natti*
 

2 thoughts on “En liten sängfösare

  1. Genomskinliga ögonlock är det ju många som har. Jag minns själv någon som mellan snarkningarna kunde redogöra för hela händelseförloppet i en långfilm… 😀

  2. ja ja, å det var förstås du som hade sett filmen fjorton gånger…eller nåt…?

Leave a Reply